XRP, Solana, VeChain Prijsanalyse

Terwijl het Bitcoin-seizoen een langere periode bekeek, die zich uitstrekte tot november, kwamen altcoins zoals Solana en Vechain van hun grond om hun 6-weekse high te bereiken. XRP noteerde echter een verlies van 4,62% ​​over zeven dagen en bleef bearish. Solana begon tekenen van correctie te vertonen en Vechain zette zijn reeks winsten voort.

XRP

XRP was de afgelopen week getuige van een geleidelijke waardedaling. De altcoin daalde de afgelopen dag met bijna 1,92%. XRP oscilleerde binnen het driehoekige bereik vanaf het weerstandspunt op $ 1.2260 tot het $ 1.07-teken, zoals weergegeven door de trendlijnen.

Belangrijke technische gegevens wezen op bearish tendensen. Met de huidige handelsprijs onder de 4-uur 20-SMA (wit) en 50-SMA (rood). tron trx verwachting is positief. Met de aanhoudende verkoopdruk wilden de beren nieuwe steun vinden bij de $1,04.

De Relative Strength Index bleef ruim onder de halve lijn. Tenzij de XRP-stieren een katalysator vinden, ging de RSI naar het zuiden. Ook flitsten de Awesome Oscillator en het MACD-histogram rode signaalbalken. Bovendien kwam de MACD overeen met eerdere metingen en suggereerde een bearish trend naar beneden.

 

Solana (SOL)

Solana ondernam een ​​interessant prijstraject door zijn hoogste punt in 6 weken te bereiken op $ 215 en vervolgens een retracement te markeren door de afgelopen dag bijna 2% te dalen in de buurt van zijn onmiddellijke ondersteuning op $ 191.

De digitale valuta handelde op $ 201,08 en registreerde een stijging van 23,63% in zeven dagen in de grafieken. De altcoin leek in een pullback-fase te zitten, aangezien de belangrijkste technische aspecten in een bearish richting leken te gaan. wat is shorten van bitcoin? De Relative Strength Index bereikte de 85-markering, waarna hij kelderde en in de buurt van het overboughtgebied kwam te staan.

Deze duik duidt op een mogelijke ommekeer op korte termijn. Verder flitste The Awesome Oscillator met rode signaalbalken en ging naar het zuiden, in de buurt van de nullijn. Ook vertoonde de MACD, na een bearish cross-over, een neerwaartse trend.

 

VeChain (VET)

VET was op een bullish traject en noteerde respectievelijk 4,10% en 11,14% winst op de dagelijkse en wekelijkse grafieken. Op het moment van schrijven werd de digitale valuta verhandeld op een opmerkelijk hoogste punt in 6 weken op $ 0,13827 op het weerstandspunt.

 

De onmiddellijke ondersteuning bedroeg $ 0,11767. Bullish trendlijnen en belangrijke technische gegevens wezen op een neiging voor de stieren op korte termijn. De Relative Strength Index stond in de buurt van het overbought-teken, wat zichtbaar de superieure bullish sterkte aangeeft.

Trouwens, MACD en de Awesome Oscillator flitsten beide groene signaalbalken, in het voordeel van de stieren. De trendlijn van de RSI en een aanzienlijke daling van de handelsvolumes wijzen echter mogelijk op een ommekeer op korte termijn.