Zodra Je Boek In De Bibliotheek Staat

Dus beginnend met uw eigen openbare bibliotheek in de buurt, kunt u uw boek van de ene kant van het land naar de andere en verrassend over de hele wereld laten openen. Hoe het ook zij, uw boek in de bibliotheek krijgen is niet het eindproduct. Omdat het in de bibliotheek staat, moet je mensen laten weten dat het er is. Dit is je kans om een ​​beetje guerrillareclame te maken. Ik ken een schrijver die, op welk punt hij ook naar de bibliotheek gaat, in zijn boek kijkt op de pc van de bibliotheek, en op dat moment het scherm verlaat met zijn boek erop, zodat de volgende klant het kan zien. Hij zal ook naar zijn boek op het rek zoeken, en als er niet naar wordt gekeken, zal hij het een paar centimeter op het rek uittrekken zodat het uitsteekt, of zelfs naar buiten gericht zijn zodat mensen het kunnen zien.

Als mensen er bij signeersessies of boekenbeurzen achter komen of uw boek in de bibliotheek staat, kunt u hen dat laten weten. Ik realiseer me dat talloze schrijvers van wie individuen hun boeken kochten nadat ze ze in de bibliotheek hadden gelezen, omdat ze zo dol waren op een boek dat ze zo veel nodig hadden om het te bezitten, of ze moesten duplicaten cadeau doen.

Evenzo, aangezien u uw introductie in de bibliotheek hebt, kunt u systeembeheer blijven uitvoeren. Uiteindelijk kunnen alle curatoren u beter leren kennen. Op het moment dat u naar boeken gaat kijken in het verspreidingswerkgebied, zullen ze tevreden zijn u te ontmoeten en zullen ze misschien zeggen: “Goedheid, dus u bent de schrijver. We hebben veel mensen die naar uw boek kijken.” Het is een goede methode om te ontdekken hoe mainstream je boek is en om de boekhouders aan je te laten herinneren.

Zorg ervoor dat u contact opneemt met de bibliotheek. Bibliotheken veranderen tegenwoordig in openbare gelegenheden. Ze doen voortdurend ongewone programma’s voor hun supporters. Bied aan om een ​​discussie te geven. Hulp bij een bijeenkomst. Geef je tijd om te helpen met een boekdeal. Wat u ook kunt doen om kennis te maken met de bibliotheekmedewerkers, u zult er profijt van hebben. Ik realiseer me talloze makers die de bibliotheek voortdurend oproept om gelegenheden te doen, begeleiding te bieden of hen te helpen met programmeren. Door te helpen met bibliotheekgelegenheden, worden makers lokaal bekend. Als vrijwilliger kan de bibliotheek bovendien bereid zijn u terug te betalen door een afscheidsbijeenkomst voor uw volgende boek te faciliteren. Ongeacht of u gelegenheden in verschillende scènes houdt, de bibliotheek kan regelmatig banners plaatsen voor de gelegenheid, denk aan het aantal honderden of duizenden personen die de bibliotheek elke dag bezoeken die deze banners zouden kunnen zien.

Voorbij uw nabijgelegen bibliotheek, vertakt u naar verschillende bibliotheken in uw staat. Eerst kun je over een tijdje bibliotheken bezoeken, en dan werk je op dat moment naar de volgende provincie. U kunt de namen van uw buurtbeheerders bij boekhouders in verschillende steden laten vallen. De meeste conservatoren kennen elkaar in hun eigen regio of staat, dus als u bibliotheekreferenties heeft, zullen verschillende bibliotheken u zeker nodig hebben voor een boekmarkering of lezing – en uw boek kopen voor hun eigen assortiment.